Login 


Login

Du skal logge på VKS med din emailadresse eller mobiltelefonnummer og et password.

Log på illustration
  1. Hvis det er første gang du logger på VKS, skal du starte med at oprette et password - klik her Nyt eller glemt password.
  2. Indtast din email-adresse eller nummeret til din mobiltelefon.
  3. Markér "Husk mig" hvis du vil springe forbi login-siden og i stedet gå direkte til VKS næste gang du starter fra denne maskine.
  4. Klik nu på "Log på".

Det er dit login der bestemmer hvilken del af VKS du får adgang til efter du har logget på.

Er du registreret som en vikar i VKS får du vist VKS-Vikar - er du registreret som bestiller får du vist VKS-Team - og er du registreret som booker får du vist VKS-Basis.

App-menu

Uanset hvilken del af VKS du benytter, vil der i øverste venstre hjørne af alle sider være en menu - "App-menuen" - hvorfra du kan vælge de dele af VKS du har adgang til.

I nedenstående skærmbillede står der "Sommerlyst" i app-menuen. Den lille trekant fortæller at man kan klikke på ordet og få tilbudt flere muligheder.

Det synlige ord i app-menuen fortæller hvor du er lige nu, og listen der dukker op efter et klik på ordet fortæller hvad du ellers kan skifte til med det login du har givet VKS.

Nederste punkt i denne menu er "Log ud". Hvis du klikker "Log ud" bliver du logget af VKS og sendt til Login-siden så en ny bruger kan benytte VKS.

Hovedmenu

Et godt tip

Opret en genvej til VKS ved at gemme siden blandt dine Favoritter på PC’en. Klik på "Favoritter" og derefter "Føj til Favoritter" (eller "Føj til Favoritlinje" ). På iPad’en skal du klikke på ikonet til venstre for web-adressen og derefter vælge "Bogmærke" eller "Føj til hjemmeskærm" (= iPad’ens skrivebord).